Servicebiler og Bilinnredning

For servicebiler er innredningen svært viktig. En servicebil skal trossalt kunne yte ekstra
service for sine respektive målgrupper. Samtidig er det mange ulike behov for servicebiler som må dekkes på gode og effektive måter.

Hos oss i Pipetek sørger vi for bilinnredning for høytrykksbiler og rørinspeksjonsbiler.
Ved hjelp av 3D-tegninger har vi muligheten for å skreddersy og spesialtilpasse servicebiler nøyaktig etter dine ønsker og behov. Vi anerkjennes for våre tette samarbeider med våre kunder i søken etter å finne den mest effektive servicebilen.

Når du benytter deg av vår bilinnredning vil du få skreddersydd innmat med nødvendig utstyr installert i de bilene du benytter til daglig i arbeidstiden. Våre systemer passer for både små- og store biler, ment for håndverkere.

Vi har full forståelse og respekt for det produktet vi leverer og den arbeidsflyten det skal gi deg som oppdragsgiver. Vi har et godt samarbeid med fabrikken som produserer bilinnredningen som gjør at vi vet at vi kan levere på avtalt tid.

Pipetek AS er en salgs- og servicebedrift med lang erfaring og kompetanse innen bilinnredning for servicebiler. Vi selger intelligent og moderne utstyr utviklet for effektiv service. Vi er en innovativ bedrift som tilbyr utstyr av den høyeste kvalitet. Vår
målsetning er å kontinuerlig finne nye løsninger og være først med den nye teknologien.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker veiledning til å finne rett servicebil med rett
bilinnredning!