Service

Pipetek AS Serviceverksted

Servicetekniker i arbeid

Vår dyktige, autoriserte servicetekniker utfører service på alt av både iPEK-utstyr og HWM-utstyr. Pipetek AS har sitt eget serviceverksted, og det ligger i våre lokaler i Ullern allé 2 i Oslo. Vi er en samarbeidspartner for alle som jobber med rørinspeksjon, lekkasjesøk m.m. og vi jobber strategisk for å maksimere oppetid/kontinuerlig driftstid for våre kunder.
Verkstedet vårt har alltid det nyeste innen verktøy og testutstyr.

Ikke nøl med å ta kontakt med vår servicetekniker om du har noe som skal fikses, lurer på noe eller bare vil prate om teknologi! Mail til morten@pipetek.no eller telefon 93 01 90 86.

Pipetek AS satser på service!

Vi har i 2018 investert i nye IT-løsninger for å spisse vårt servicetilbud og få enda bedre kontroll med våre tjenester og logistikk.

Verkstedspersonalet i Pipetek AS består av servicesjef Morten Andresen og en assisterende servicetekniker. De er begge sertifiserte for service på alt iPEK-utstyr med bestått servicetrening hos produsent på både standardutstyr og ATEX-versjon av utstyr. De er også sertifiserte for service på lekkasjelytteutstyr fra HWM. I Pipetek jobber vi tett sammen med fabrikkene for å yte best mulig service for våre kunder.

Pipetek har et moderne verksted med alt utstyr som trengs for å utføre full service på alt utstyr vi leverer. Vi har ESD-matter installert på aktuelle benker og vernesko med ESD-såler som antistatiske sikringer, da HMS er første prioritet hos oss.

Kontakt oss for service

    NB! Husk å ta backup av alle filer før utstyret sendes inn!

    Piptek AS har vakttelefon operativt hele døgnet alle dager via telefon +47 46864717